Starta ESET SysInspector

Om du redan har någon av ESET Security-lösningarna för Windows installerad behöver du inte hämta den fristående versionen. ESET SysInspector är redan installerat i systemet:

1.Kör ESET SysInspector direkt från Start-menyn (klicka på Program > ESET > ESET SysInspector).

2.Vänta medan programmet undersöker ditt system, det kan ta upp till flera minuter.

Om du inte har någon av ESET Security-lösningarna installerad:

1.Hämta den fristående ESET SysInspector-versionen från ESET-webbplatsen:

Hämta 32-bitars

Hämta 64-bitars

2.Starta ESET SysInspector genom att köra filen SysInspector_nt64_sve.exe du hämtade från ESET-webbplatsen.

3.Vänta medan programmet undersöker ditt system, det kan ta upp till flera minuter.