ESET SysInspector som en del av ESET-produkter

Om du vill öppna avsnittet ESET SysInspector i ESET Security-lösningar som ESET Internet Security eller ESET Endpoint Security klickar du på Verktyg > ESET SysInspector. Där finns grundläggande information om de avbildningar som har skapats, som t.ex. tiden då avbildningen skapades, kort kommentar, namnet på användaren som skapade avbildningen samt avbildningsstatus.

Hanteringssystemet i ESET SysInspector-fönstret liknar loggar för genomsökning av datorn eller schemalagda aktiviteter. Alla åtgärder för systemavbildningar - skapa, visa, jämföra, ta bort och exportera - finns tillgängliga med en eller två musklickningar.