Servicescripts uitvoeren

Markeer alle gewenste items, sla het script op en sluit het. Voer het bewerkte script uit, direct vanuit het hoofdvenster van ESET SysInspector, door de optie Servicescript uitvoeren te selecteren in het menu Bestand. Wanneer u een script opent, wordt het volgende bericht weergegeven: Weet u zeker dat het servicescript "%Scriptnaam%" wilt uitvoeren? Nadat u uw selectie hebt bevestigd, wordt mogelijk nog een bericht weergegeven om u te waarschuwen dat het servicescript dat u wilt uitvoeren niet ondertekend is. Klik op Uitvoeren om het script te starten.

In een dialoogvenster wordt de geslaagde uitvoering van het script bevestigd.

Als het script slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, wordt een venster weergegeven met het volgende bericht: Het servicescript is gedeeltelijk uitgevoerd. Wilt u het foutrapport weergeven? Selecteer Ja om een uitgebreid foutrapport weer te geven met alle bewerkingen die niet zijn uitgevoerd.

Als het script niet wordt herkend, wordt een dialoogvenster met het volgende bericht weergegeven: Het geselecteerde servicescript is niet ondertekend. Wanneer u niet-ondertekende en onbekende scripts uitvoert, kunnen de computergegevens beschadigd raken. Weet u zeker dat u het script en de acties wilt uitvoeren? Dit kan worden veroorzaakt door inconsistenties in het script (beschadigde kop, beschadigde sectietitel, ontbrekende witregel tussen secties, enz.). U kunt het scriptbestand opnieuw openen en de fouten in het script corrigeren of een nieuw servicescript maken.