Tjenesteskript

Tjenesteskript er et verktøy som hjelper kunder som bruker ESET SysInspector ved å fjerne uønskede objekter fra systemet på en enkel måte.

Tjenesteskript gjør at brukeren kan eksportere hele ESET SysInspector-loggen eller deler av den. Etter eksport kan du markere uønskede objekter for sletting. Deretter kan du kjøre den modifiserte loggen for å slette markerte objekter.

Tjenesteskript passer for avanserte brukere med erfaring i å løse systemproblemer. Ukvalifiserte endringer kan føre til skade på operativsystemet.

example

Eksempel

Hvis du mistenker at datamaskinen har fått et virus som ikke er blitt oppdaget av antivirusprogrammet, følger du den trinnvise instruksen nedenfor:

1.Kjør ESET SysInspector for å generere en ny systemavbildning.

2.Velg det første elementet i delen til venstre (i trestrukturen), trykk på Shift og velg det siste elementet for å markere alle elementene.

3.Høyreklikk valgte objekter og velg Eksporter valgte seksjoner til tjenesteskript.

4.De valgte objektene vil bli eksportert til en ny logg.

5.Dette er det viktigste trinnet i hele prosedyren: åpne den nye loggen og endre attributtet - til + for alle objekter du vil fjerne. Pass på så du ikke markerer noen viktige operativsystemfiler/-objekter.

6.Åpne ESET SysInspector, klikk Fil > Kjør tjenesteskript og angi banen til skriptet.

7.Klikk OK for å kjøre skriptet.