Palvelukomentosarjojen suorittaminen

Merkitse kaikki haluamasi kohteet ja tallenna ja sulje komentosarja. Suorita muokattu komentosarja suoraan ESET SysInspectorin pääikkunasta valitsemalla Tiedosto-valikosta Suorita palvelukomentosarja. Kun avaat komentosarjan, ohjelma antaa näyttöön seuraavan viestin: Haluatko varmasti suorittaa palvelukomentosarjan "%Scriptname%"? Kun olet vahvistanut valintasi, näyttöön saattaa tulla toinen varoitus, jossa ilmoitetaan, että suoritettavaa komentosarjaa ei ole allekirjoitettu. Suorita komentosarja valitsemalla Suorita.

Näyttöön tulee valintaikkuna, joka vahvistaa komentosarjan suorittamisen.

Jos komentosarja voitiin käsitellä vain osittain, näyttöön tulee valintaikkuna, jossa on seuraava viesti: Palvelukomentosarja suoritettiin osittain. Haluatko tarkastella virheraporttia? Valitse Kyllä, jos haluat tarkastella täydellistä virheraporttia, joka sisältää kaikki suorittamatta jääneet toiminnot.

Jos komentosarjaa ei tunnistettu, näyttöön tulee valintaikkuna, jossa on seuraava viesti: Valittu palvelukomentosarja ei ole allekirjoitettu. Allekirjoittamattomien ja tuntemattomien komentosarjojen suorittaminen voi vahingoittaa vakavasti tietokoneen tietoja. Haluatko varmasti suorittaa komentosarjan ja tehdä toiminnot? Tämä voi johtua komentosarjassa olevista epäyhdenmukaisuuksista (vahingoittunut otsikko, vioittunut osion nimi, osioiden välistä puuttuu tyhjä rivi jne.). Voit joko avata komentosarjatiedoston uudelleen ja korjata komentosarjassa olevat virheet tai luoda uuden palvelukomentosarjan.