Komentoriviparametrit

ESET SysInspector tukee raporttien luomista komentoriviltä seuraavien parametrien avulla:

/gen

luo loki suoraan komentorivillä käynnistämättä graafista käyttöliittymää

/privacy

luo loki ilman arkaluontoisia tietoja

/zip

tallenna loki pakattuun zip-arkistoon

/silent

älä näytä edistymisikkunaa, kun luot lokin komentoriviltä

/blank

käynnistä ESET SysInspector luomatta tai lataamatta lokia

example

Esimerkki

Käyttö:
Sysinspector.exe [load.xml] [/gen=save.xml] [/privacy] [/zip] [compareto.xml]

Jos haluat ladata tietyn lokin suoraan selaimeen, kirjoita: SysInspector.exe .\clientlog.xml

Jos haluat luoda lokin komentoriviltä, kirjoita: SysInspector.exe /gen=.\mynewlog.xml

Jos haluat luoda lokin, jossa ei ole arkaluontoisia tietoja, suoraan pakattuun tiedostoon, kirjoita: SysInspector.exe /gen=.\mynewlog.zip /privacy /zip

Jos haluat verrata kahta lokitiedostoa ja niissä olevia eroja, kirjoita: SysInspector.exe new.xml old.xml

note

Huomautus

Jos tiedoston tai kansion nimessä on välilyönti, käytä lainausmerkkejä.