Εισαγωγή στο ESET SysInspector

Το ESET SysInspector είναι μια εφαρμογή που ελέγχει σε βάθος τον υπολογιστή σας και εμφανίζει περιεκτικά τα δεδομένα που έχουν συλλεχτεί. Πληροφορίες όπως τα προγράμματα οδήγησης και οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί, οι συνδέσεις δικτύου ή σημαντικές καταχωρίσεις μητρώου μπορούν να σας βοηθήσουν να ερευνήσετε ύποπτη συμπεριφορά του συστήματος, είτε οφείλεται σε ασυμβατότητα λογισμικού ή υλικού είτε σε μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ESET SysInspector με δύο τρόπους:

1.Από την ενσωματωμένη έκδοση στις λύσεις ESET Security των Windows.

2.Κάνοντας λήψη του ανεξάρτητου εργαλείου (SysInspector_nt64_ell.exe) δωρεάν.

Οι δύο εκδόσεις είναι πανομοιότυπες στη λειτουργία και έχουν τα ίδια στοιχεία ελέγχου προγράμματος. Η μόνη διαφορά είναι ο τρόπος διαχείρισης των εξόδων. Η ανεξάρτητη και η ενοποιημένη έκδοση σάς επιτρέπουν να κάνετε εξαγωγή στιγμιότυπων του συστήματος σε ένα αρχείο .xml και να τα αποθηκεύσετε στο δίσκο. Ωστόσο, η ενοποιημένη έκδοση σάς επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε τα στιγμιότυπα συστήματος απευθείας στην περιοχή Εργαλεία > ESET SysInspector (εκτός από το ).

Το ESET SysInspector αποτελεί μέρος αρκετών προϊόντων της ESET όπως το ESET Internet Security ή το ESET Endpoint Security.

Περιμένετε λίγο όσο το ESET SysInspector σαρώνει τον υπολογιστή σας. Μπορεί να χρειαστούν από 10 δευτερόλεπτα μέχρι λίγα λεπτά ανάλογα με τη διαμόρφωση υλικού, το λειτουργικό σύστημα και τον αριθμό εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας.