Udførelse af tjenestescripter

Marker alle ønskede elementer, og gem og luk scriptet. Kør det redigerede script direkte fra ESET SysInspectors hovedvindue ved at vælge muligheden Kør tjenestecript i menuen Filer. Når du åbner et script, vil programmet spørge dig med følgende meddelelse: Vil du køre tjenestescriptet "%Scriptname%"? Når du har bekræftet dit valg, vises der måske endnu en advarselsmeddelelse, som fortæller dig, at det tjenestescript, du forsøger at køre, ikke er signeret. Klik på Kør for at starte scriptet.

Et dialogvindue vil bekræfte, at scriptet blev udført korrekt.

Hvis scriptet kun kan delvis behandles, vil et dialogvinduet med følgende meddelelse blive vist: Tjenestescriptet blev kørt delvist. Vil du have vist fejlrapporten? Vælg Ja for at se en kompleks fejlrapport, der viser de operationer, der ikke blev udført.

Hvis scriptet ikke blev anerkendt, vises et dialogvindue med følgende meddelelse: Det valgte tjenestescript er ikke signeret. Kørsel af ikke-signerede og ukendte scripts kan beskadige dine computerdata alvorligt. Vil du køre scriptet og foretage handlingerne? Dette kan skyldes inkonsekvenser i scriptet (ødelagt overskrift, ødelagte sektionstitel, tomme linjer mellem afsnit osv.). Du kan enten genåbne scriptfilen og rette fejlene i scriptet eller oprette et nyt tjenestescript.