Kontrolelementer i programmet

Denne session indeholder beskrivelsen af alle programkontrolelementer, der er tilgængelige i ESET SysInspector.

Fil

Ved at klikke på Fil kan du gemme din nuværende systemstatus til senere undersøgelse eller åbne en tidligere gemt logfil. Det anbefales, at du genererer en logfil Passer til at blive sendt til udgivelsesformål. I denne form undgår logfilen følsomme oplysninger (aktuelt brugernavn, computernavn, domænenavn, aktuelle brugerprivilegier, miljøvariabler osv.).

note

Bemærk!

Du kan åbne tidligere gemte ESET SysInspector-rapporter ved at trække og slippe dem til programmets hovedvindue.

Træ

Gør det muligt for dig at udvide eller lukke alle noder og eksporterer udvalgte dele til tjenestescriptet.

Liste

Indeholder funktioner, der gør det lettere at navigerer i programmet og forskellige andre funktioner, som f.eks. at finde oplysninger online.

Hjælp

Indeholder oplysninger om programmet og dets funktioner.

Detalje

Denne indstilling påvirker de oplysninger, der vises i programmets hovedvindue for at gøre oplysningerne nemmere at arbejde med. I "Grundlæggende" tilstand har du adgang til oplysninger, der bruges til at finde løsninger på almindelige problemer i systemet. I tilstanden "Mellem" viser programmet mindre anvendte detaljer. I tilstanden "Fuld" viser ESET SysInspector alle de oplysninger, der er nødvendige for at løse meget specifikke problemer.

Filtrering

Elementfiltrering anvendes bedst til at finde mistænkelige filer eller registreringsdatabasenøgler i systemet. Ved at justere skyderen kan du filtrere elementer efter deres risikoniveau. Hvis skyderen er indstillet yderst til venstre (risikoniveau 1), vises alle elementer. Hvis skyderen flyttes til højre, filtrerer programmet alle elementer, der er mindre risikable end det aktuelle risikoniveau, og viser kun elementer, der er mere mistænkelige end det viste niveau. Når skyderen er længst til højre, viser programmet kun skadelige elementer.

Alle emner med etiketten risiko 6 til 9 kan udgøre en sikkerhedsrisiko. Hvis du ikke bruger sikkerhedsløsningerne fra ESET, anbefales det, at du scanner dit system med ESET Online Scanner, hvis ESET SysInspector har fundet sådan et element. ESET Online Scannerer en gratis tjeneste.

note

Bemærk!

Niveauet Risiko for et element kan hurtigt fastsættes ved at sammenligne farven på elementet med farven på skyderen Risikoniveau.

Sammenlign

Når du sammenligner to logfiler, kan du vælge at vise alle elementer, kun vise tilføjede elementer, kun vise fjernede elementer eller kun vise erstattede elementer.

Søg

Søg kan anvendes til hurtigt at finde et specifikt element efter dets navn eller en del af dets navn. Resultaterne af søgeanmodningen vises i vinduet Beskrivelse.

Tilbage

Ved at klikke på tilbage- eller frem-pilen kan du vende tilbage til de tidligere viste oplysninger i vinduet Beskrivelse. Du kan bruge tasten Tilbage og mellemrumstasten i stedet for at klikke frem og tilbage

Statusafsnit

Viser den nuværende node i vinduet Navigation.

important

Vigtigt!

Elementer, der er fremhævet med rødt, er ukendte, og det er derfor, at programmet markerer dem som potentielt farlige. Hvis et element er rødt, betyder det ikke automatisk, at du kan slette filen. Før du sletter den, skal du kontrollere, at filerne virkelig er farlige eller unødvendige.