Kommandolinjeparametre

ESET SysInspector understøtter generering af rapporter fra kommandolinjen ved hjælp af disse parametre:

/gen

generer logfil direkte fra kommandolinje uden at køre GUI

/privacy

generer logfil med følsomme oplysninger udeladt

/zip

gemmer resultatlogfilen i komprimeret zip-arkiv

/silent

undertrykker statusvindue under generering af logfil fra kommandolinjen

/blank

starter ESET SysInspector uden at generere/indlæse logfil

example

Eksempel

Anvendelse:
SysInspector.exe [load.xml] [/gen=save.xml] [/privacy] [/zip] [compareto.xml]

Hvis du vil indlæse en specifik logfil direkte i browseren, skal du bruge: SysInspector.exe .\clientlog.xml

Hvis du vil generere en logfil fra kommandolinjen, skal du bruge: SysInspector.exe /gen=.\mynewlog.xml

Hvis du vil generere en logfil og udelade følsomme oplysninger direkte i en komprimeret fil, skal du bruge: SysInspector.exe /gen=.\mynewlog.zip /privacy /zip

Hvis du vil sammenligne to logfiler og gennemse forskelle, skal du bruge: SysInspector.exe new.xml old.xml

note

Bemærk!

Hvis navnet på filen/mappen indeholder et mellemrum, så skal dette laves om til omvendte kommaer.