Hulpmiddelen: registratie in diagnoselogboek

Schakel Registratie in diagnoselogboek in wanneer u gedetailleerde informatie wilt hebben over het gedrag van een bepaalde ESET Security for Microsoft SharePoint-functie, bijvoorbeeld bij het oplossen van problemen. Wanneer u op het tandradpictogramgear klikt, kunt u configureren voor welke functies diagnostische gegevens moeten worden verzameld.

Kies hoelang de functie ingeschakeld moet blijven (10 minuten, 30 minuten, 1 uur, 4 uur, 24 uur, tot de server de volgende keer wordt opgestart of permanent). Nadat het diagnoselogboek is ingeschakeld, verzamelt ESET Security for Microsoft SharePoint gedetailleerde loggegevens over de ingeschakelde functies.

page_setup_tools2