Clusterwizard - Clusterinstallatie-instellingen

Definieer een certificaatdistributiemodus en of u het product op andere knooppunten wilt installeren.

Certificaatdistributie

Automatisch extern: certificaat wordt automatisch geïnstalleerd.

Handmatig: klik op Genereren en selecteer de juiste map om de certificaten in op te slaan. Er wordt een basiscertificaat gemaakt, evenals een certificaat voor elk knooppunt, waaronder een (lokale computer) vanaf waar u het ESET-cluster instelt. Klik op Ja om het certificaat op de lokale computer te registreren.

Productinstallatie op andere knooppunten

Automatisch extern: ESET Security for Microsoft SharePointwordt automatisch op elk knooppunt geïnstalleerd (mits het besturingssysteem ervan dezelfde architectuur heeft).

Handmatig: ESET Security for Microsoft SharePoint handmatig installeren (bijvoorbeeld als u een andere besturingssysteemarchitectuur op bepaalde knooppunten hebt).

Licentie naar knooppunten pushen zonder geactiveerd product

ESET Security activeert automatisch ESET-oplossingen die zonder licenties op knooppunten zijn geïnstalleerd.

note

Als u een ESET-cluster met verschillende besturingssysteemarchitecturen wilt maken (32-bits en 64-bits), moet u ESET Security for Microsoft SharePoint handmatig installeren. Besturingssystemen die in gebruik zijn, worden tijdens de volgende stappen gedetecteerd en u ziet deze informatie in het logboekvenster.