Bedrijfs- en contactgegevens

Elke gebruiker met toegang tot ESET Services HUB heeft basisinformatie zoals een naam, functie, telefoon-/e-mailgegevens en accountinformatie die tijdens het registratieproces is verzameld. Als u toegang wilt tot deze informatie in ESET Services HUB, gaat u naar het gedeelte Services en kwesties, klikt u op het gewenste Kwestienummer in de lijst met Open/Gesloten kwesties en klikt u op de bijbehorende naam naast Bedrijfsnaam en Naam van contactpersoon.

Bedrijfsnaam

Op het tabblad Details vindt u de basisinformatie over de bedrijfsnaam van de contactpersoon.

Bedrijfsnaam

Telefoon

Type

Factuuradres

Op het tabblad Verwant staat een lijst met alle contactpersonen en abonnementen gerelateerd aan het betreffende bedrijf in ESET Services HUB.

Verwante contactpersonen

Abonnement

esh_company_name_01

Naam van contactpersoon

Op het tabblad Details vindt u de basisinformatie over de contactpersoon.

Naam

Functienaam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoon/mobiel

Postadres

Op het tabblad Verwant staat een lijst met alle bedrijfsaccounts, kwesties en bestanden die betrekking hebben op de desbetreffende contactpersoon in ESET Services HUB.

Verwante accounts

Cases

Bestanden

esh_contact_name_01