Programendring

Brannmuren har oppdaget en endring i et program som blir brukt til å etablere utgående tilkoblinger fra datamaskinen. Det er mulig at programmet er oppdatert til en ny versjon.

På den annen side kan endringen være forårsaket av et skadelig program. Hvis du ikke er klar over noen legitime endringer, anbefaler vi at du avslår tilkoblingen og skanner datamaskinen med den nyeste virussignaturdatabasen.