ESET Hjelp på internett

Velg tema

Oppdateringer

Regelmessig oppdatering av ESET Small Business Security er den beste måten å sikre maksimalt sikkerhetsnivå for datamaskinen. Oppdateringsmodulen sørger for at både programmodulene og systemkomponentene alltid er oppdatert.

Du kan klikke Oppdater i hovedvinduet for å vise gjeldende oppdateringsstatus, blant annet dato og klokkeslett for siste vellykkede oppdatering og om en oppdatering er nødvendig.

I tillegg til automatiske oppdateringer kan du klikke på Se etter oppdateringer for å utløse en manuell oppdatering.

PAGE_UPDATE

Avanserte oppsett > Oppdatering inneholder flere oppdateringsalternativer som oppdateringsmodus, proxy-servertilgang og LAN-tilkoblinger.

Hvis du har problemer med en oppdatering, klikker du på Tøm for å tømme oppdateringsbufferen. Hvis du fremdeles ikke kan oppdatere programmoduler, kan du se delen Feilsøking for «Moduloppdateringer mislykket».

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK