Beskyttelse av nettverkstilgang

Beskyttelse for nettverkstilgang lar deg konfigurere alle nettverkstilkoblingene dine i detalj. Du kan tillate/nekte tilgang til datamaskinen din på bestemte nettverk, tillate/nekte tilgang til nettverksenheter fra datamaskinen din og mer, basert på konfigurasjonen.

Som standard har ESET Small Business Security forhåndskonfigurerte brannmurregler og beskyttelse for nettverkstilgang for maksimal sikkerhet. Bestemte miljøer kan imidlertid trenge egendefinert konfigurasjon. Endring av standardinnstillingene skal bare gjøres av en erfaren bruker.

CONFIG_NETWORK_PROTECTION

Du kan konfigurere følgende innstillinger i Avansert oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettverkstilgang (Klikk på koblingene nedenfor for en detaljert beskrivelse av hvert alternativ for beskyttelse av nettverkstilgang):

icon_section Beskyttelse av nettverkstilgang

Nettverkstilkoblingsprofiler – Du kan bruke profiler til å kontrollere brannmurens virkemåte for bestemte nettverkstilkoblinger.

IP-sett – Du kan definere samlinger av IP-adresser som oppretter en logisk gruppe med IP-adresser som du kan bruke til Brannmurregler.

Nettverksinspektør

Brannmur

Beskyttelse mot nettverksangrep