ESET-online-ohje

Valitse aihe

Small office products

ESET Small Business Security

ESET Small Business Security edustaa uutta lähestymistapaa integroituun tietokoneen suojaukseen. ESET LiveGrid® -tarkistusmoduulin uusin versio ja mukautettava palomuuri- ja roskapostinestomoduuli tarjoavat nopeutta ja tarkkuutta ja pitävät tietokoneesi turvattuna.  Tuloksena on älykäs järjestelmä, joka suojaa tietokonetta hyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta tauotta.

ESET Small Business Security on täydellinen tietoturvaratkaisu, jossa yhdistyvät maksimaalinen suojaus ja minimaalinen järjestelmän kuormitus. Kehittynyt tekniikkamme hyödyntää tekoälyä virusten, vakoiluohjelmien, troijalaisten, matojen, mainosohjelmien, rootkit-ohjelmien ja muiden uhkien estämiseen heikentämättä järjestelmän suorituskykyä tai häiritsemättä tietokoneen käyttöä.

ESET Safe Server – ominaisuudet ja hyödyt

Uusiksi suunniteltu käyttöliittymä

Tämän version käyttöliittymä on suunniteltu koko lailla uusiksi. Sitä on yksinkertaistettu käytettävyystestien tulosten perusteella. Kaikki graafisen käyttöliittymän sanavalinnat ja ilmoitukset on tarkistettu huolellisesti. Liittymä tukee nyt myös oikealta vasemmalle luettavia kieliä, kuten hepreaa ja arabiaa. Online-ohje on nyt integroitu tuotteeseen ESET Small Business Security, ja se sisältää dynaamisesti päivitettävää tukisisältöä.

Tumma tila

Laajennus, jonka avulla voit vaihtaa näytön nopeasti tummaan teemaan. Voit valita haluamasi värimaailman käyttöliittymän elementeistä.

Virustentorjunta ja vakoiluohjelmasuojaus

Tunnistaa ja puhdistaa tunnetut ja tuntemattomat virukset, madot, troijalaiset ja rootkit-ohjelmat ennakoivasti. Kehittynyt heuristiikka merkitsee jopa upouudet haittaohjelmat ja suojaa tuntemattomilta uhilta tuhoten ne, ennen kuin ne saavat aikaan harmia. Internetin käytön suojaus ja tietojenkalastelusuojaus valvovat verkkoselainten ja etäpalvelinten tietoliikennettä (mukaan lukien SSL). Sähköpostisovelluksen suojaus mahdollistaa POP3(S)- ja IMAP(S)-protokollien välityksellä vastaanotetun sähköpostiliikenteen tarkkailun.

Säännölliset päivitykset

Tunnistusohjelman (aiemmin "virusmääritystietokanta" säännöllinen päivittäminen ja ohjelmamoduulien päivittäminen on paras tapa varmistaa mahdollisimman hyvä tietokoneen suojaustaso.

ESET LiveGrid®
(Pilviperustainen maine)

Voit tarkistaa käytössä olevien prosessien ja tiedostojen maineen suoraan ohjelmalla ESET Small Business Security.

Laitehallinta

Tarkistaa automaattisesti kaikki USB-flash-asemat, muistikortit ja CD:t/DVD:t. Estää siirrettäviä tietovälineitä tietovälineen tyyppiin, valmistajaan, kokoon tai muihin ominaisuuksiin perustuen.

HIPS-toiminta

Voit mukauttaa järjestelmän käyttäytymisen yksityiskohtaisesti: voit määrittää järjestelmärekisterin sekä aktiivisten prosessien ja ohjelmien säännöt ja hienosäätää tietoturva-asetuksia.

Pelitila

Lykkää kaikki ponnahdusikkunat, päivitykset ja muut järjestelmää kuormittavat toiminnot ja säästää näin järjestelmäresursseja pelien ja muiden koko näyttöä edellyttävien toimintojen käyttöön.

Tuotteen ESET Small Business Security ominaisuudet

Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen

Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuus sisältää suojatun selaimen verkkopankkien ja verkkomaksuyhdyskäytävien käyttöön. Se varmistaa, että kaikki online-tapahtumat toteutetaan luotettavassa ja suojatussa ympäristössä.

Verkkoallekirjoitusten tuki

Verkkoallekirjoitukset nopeuttavat tunnistusta ja estävät haitallisen liikenteen, kuten botit ja heikkouspaketit, käyttäjien laitteissa. Ominaisuus on bottiverkon suojauksen lisä.

Älykäs palomuuri

Estää tietokoneen luvattoman käytön ja henkilökohtaisten tietojesi hyödyntämisen.

Sähköpostisovelluksen roskapostisuojaus

Roskapostin osuus kaikesta sähköpostiliikenteestä on jopa 50 prosenttia. Sähköpostisovelluksen roskapostisuojaus suojaa tältä ongelmalta.

Varkaudenesto

Varkaudenesto parantaa käyttäjän turvallisuutta, jos tietokone katoaa tai varastetaan. Kun asennat ESET Small Business Security- ja Varkaudenesto -ohjelmat, laitteesi näytetään verkkoliittymässä. Verkkokäyttöliittymän avulla voit hallita Varkaudenesto -kokoonpanoa ja hallita Varkaudenesto -ominaisuuksia laitteellasi.

Password Manager

Password Manager, joka suojaa ja säilyttää salasanojasi ja henkilötietojasi.

Secure Data

Secure Datan avulla voit salata tietokoneen ja siirrettävien asemien tietoja ja estää näin yksityisten ja luottamuksellisten tietojen väärinkäytön.

ESET LiveGuard

Havaitsee ja pysäyttää ennennäkemättömät uhat ja käsittelee tiedot tulevia tunnistuksia varten.

VPN

Pidä tietosi turvassa, vältä ei-toivottu seuranta ja paranna yksityisyyttäsi anonyymin IP-osoitteen ansiosta.

Tilauksen on oltava aktiivinen, jotta tuotteen ESET Small Business Security ominaisuudet toimivat. Suosittelemme uusimaan tilauksesi useita viikkoja ennen tuotteen ESET Small Business Security tilauksen päättymistä.