Онлайн помощ на ESET

Изберете темата

Small office products

ESET Small Business Security

ESET Small Business Security представлява нов подход към напълно интегрирана защита на компютъра. Най-новата версия на системата за сканиране ESET LiveGrid®, в комбинация с нашите персонализирани модули за защитна стена и антиспам, използва скорост и прецизност, за да поддържа компютъра ви в безопасност.  Резултатът е интелигентна система, която постоянно следи за атаки и злонамерен софтуер, които може да заплашват компютъра.

ESET Small Business Security е пълно решение за защита, което комбинира максимална защита и минимално натоварване на системата. Нашите модерни технологии използват изкуствен интелект за предотвратяване на проникване от вируси, шпионски софтуер, троянски коне, червеи, рекламен софтуер, руткитове и други заплахи, без да влошават производителността или да нарушават работата на компютъра.

Функции и ползи в ESET Safe Server

Нов потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс в тази версия е значително променен и опростен въз основа на резултати от тестването на използваемостта. Всички фрази и известия в графичния потребителски интерфейс бяха внимателно ревизирани и интерфейсът вече предоставя поддръжка за езици с писане от дясно наляво, като например иврит и арабски. Онлайн помощта вече е интегрирана в ESET Small Business Security и предлага динамично обновявано съдържание за поддръжка.

Тъмен режим

Разширение, което ви помага бързо да превключите екрана на тъмна тема. Можете да изберете предпочитаната от вас цветова схема в Елементи на потребителския интерфейс.

Защитата от вируси и шпионски софтуер

Съвременен начин за откриване и почистване на повечето известни и неизвестни вируси, червеи, троянски коне и комплекти за пълен достъп. Разширени евристични методи обозначават дори непознат до момента злонамерен софтуер, като така ви защитават от непознати заплахи и ги неутрализират, преди да са навредили. Защита на уеб достъпа и Анти-фишинг работи, като проследява комуникацията между уеб браузъри и отдалечени сървъри (включително SSL). „Защита на имейл клиенти“ предоставя контрол на имейл съобщенията, получени чрез POP3(S) и IMAP(S) протоколи.

Редовно обновяване

Редовното обновяване на системата за откриване (по-рано известна като "база данни със сигнатури за вируси") и модулите на програмата е най-добрият начин да осигурите максимално ниво на защита на вашия компютър.

ESET LiveGrid®
(Репутация в облака)

Вие можете да проверявате репутацията на изпълняваните процеси и файлове директно от ESET Small Business Security.

Управление на устройства

Автоматично сканира всички USB флаш устройства, карти с памет и CD/DVD дискове. Блокира преносими носители въз основа на типа носител, производителя, размера и други атрибути.

HIPS функционалност

Може да персонализирате по-подробно поведението на системата; да задавате правила за системния регистър, активните процеси и програми и да настройвате прецизно позицията на защитата.

Режим за геймъри

Отлага всички изскачащи прозорци, обновявания или други дейности, използващи системата интензивно, за да се запазят системните ресурси за игри и други дейности на цял екран.

Функции на ESET Small Business Security

Безопасно банкиране и сърфиране

Безопасното банкиране и сърфиране осигурява защитен браузър, който можете да използвате, когато осъществявате достъп до шлюзове за онлайн банкиране или онлайн плащания, за да сте сигурни, че всички онлайн трансакции протичат в доверена и защитена среда.

Поддръжка за мрежови сигнатури

Мрежовите сигнатури позволяват бързо идентифициране и блокиране на злонамерен трафик, насочен към или идващ от потребителски устройства, като например ботове и пакети за експлойти. Тази функция може да се смята за подобрение на защитата от ботнет мрежи.

Интелигентна защитна стена

Възпрепятства неупълномощените потребители да получат достъп до компютъра ви и да се възползват от личните ви данни.

Антиспам на имейл клиенти

Спамът представлява 50 процента от цялата комуникация по електронна поща. Антиспам на имейл клиенти предпазва от този проблем.

Anti-Theft

Anti-Theft разширява защитата на ниво потребител в случай на загубен или открадна компютър. Ако инсталирате ESET Small Business Security и Anti-Theft, устройството ви ще бъде изброено в уеб интерфейса. Уеб интерфейсът ви позволява да управлявате конфигурацията на Anti-Theft и да администрирате функциите на Anti-Theft на устройството си.

Password Manager

Password Manager защитава и съхранява вашите пароли и лични данни.

Secure Data

Ви дава възможност да шифровате данни на компютъра и преносимите си устройства, за да предотвратите злоупотребата с лична, поверителна информация.

ESET LiveGuard

Открива и спира несрещани досега заплахи и обработва информация за бъдещо откриване.

VPN

Защитете данните си, избягвайте нежеланото проследяване и подобрете поверителността си с допълнителната защита на анонимен IP адрес.

Абонаментът трябва да бъде активен, за да могат функциите на ESET Small Business Security да работят. Препоръчваме ви да подновите абонамента си няколко седмици преди изтичането на абонамента за ESET Small Business Security.