Izrada instalacijskog paketa

1.Otvorite ERA web-konzolu.

2.Idite na Brze veze > Instaliraj ERA agent.

admin1

3.Na prozoru Instaliraj agent kliknite Stvori instalacijski program pod opcijom Stvori cjeloviti instalacijski program (samo Windows).

admin2

4.Proširite odjeljak Program i odaberite ESET Endpoint program koji želite instalirati.

validation-status-icon-warning VAŽNO

Korisnici u Sjevernoj Americi: Morate promijeniti URL repozitorija radi usklađivanja s pravilima za firewall u Sjevernoj Americi.

5.Ako se slažete s Licenčnim ugovorom za krajnjeg korisnika, odaberite potvrdni okvir pokraj opcije Slažem se s primjenom Licenčnog ugovora za krajnjeg korisnika.

6.Provjerite jeste li odabrali ispravnu licencu u odjeljku Licenca. Ako ste dodali licencu tijekom instalacije ERA servera, ta će licenca biti unaprijed odabrana.

admin3a

7.U dijelu Certifikat odabire se standardni certifikat agenta. Ako želite upotrijebiti drugi certifikat, odaberite Prilagođeni certifikat i slijedite upute na zaslonu. Nakon odabira certifikata nastavite na odjeljak Napredno.

admin3

8.U odjeljku Napredno možete prilagoditi cjeloviti instalacijski paket. Možete odabrati Nadređenu grupu kojoj će se dodijeliti vaši ERA agenti nakon instalacije. Ako se ništa ne odabere, agenti će se dodijeliti u grupu Izgubljeno i nađeno.

9.ESET AV Remover pomoći će vam deinstalirati ili u potpunosti ukloniti prethodno instalirane antivirusne programe. Odaberite potvrdni okvir pokraj opcije Aktiviraj ESET AV Remover ako je želite upotrebljavati tijekom instalacije.

10. Ako je potrebno, možete odrediti naziv hosta ERA servera. U suprotnome nemojte mijenjati standardne vrijednosti.

admin3b

11. Kliknite Stvori paket da biste dovršili konfiguraciju instalacije.

button_create

12. U odjeljku Preuzimanje pružit će vam se dvije verzije paketa za preuzimanje. Kliknite i preuzmite verziju koja je kompatibilna s računalom vašeg agenta.

admin5

13. Paket za preuzimanje pripremit će se za preuzimanje.

14. Kliknite Zatvori i datoteka će se preuzeti u vašem web-pregledniku.

Nastavite s instalacijom instalacijskog paketa.