Lokalna instalacija

Ova je metoda instalacije namijenjena lokalnim instalacijama. Stvorite ili preuzmite instalacijski paket i omogućite pristup tom paketu putem zajedničke mape ili distribuirajte paket s pomoću USB pogona (ili e-poštom). Instalacijski paket mora instalirati administrator ili korisnik s administratorskim ovlastima.

icon_details_hoverNAPOMENA

Preporučujemo uporabu lokalne instalacije samo ako imate malu mrežu (do 50 računala). U slučaju većih mreža možete instalirati ERA agent s pomoću GPO-a i SCCM-a.

Dostupna su tri načina za lokalnu instalaciju:

Stvaranje cjelovitog instalacijskog programa za agent (samo Windows)

Stvaranje instalacijskog programa Agent Live

Preuzimanje agenta s ESET-ova web-mjesta

Lokalna instalacija i dopuštenja

Pratite upute u ovom primjeru da biste saznali više o tome kako dopustiti korisniku lokalnu instalaciju ERA agenta.

icon_details_hoverNAPOMENA

Imajte na umu da će korisnik moći raditi s certifikatima pri stvaranju instalacijskih programa. Korisnik mora imati dopuštenje upotrebe za certifikate s pristupom statičkoj grupi u kojoj se nalaze certifikati. Ako korisnik želi instalirati ERA agent, moraju mu biti dodijeljena dopuštenja za upotrebu za izdavatelj certifikata koji je potpisao stvarni certifikat servera. Više informacija o tome kako podijeliti pristup certifikatima i izdavatelju certifikata pročitajte u ovom primjeru.  Više informacija o pravima pristupa potražite na popisu dopuštenja.