Nadogradnja modula

Zadatkom Nadogradnja modula prisilno se nadograđuju svi moduli sigurnosnog programa instaliranog na ciljani uređaj. To je općeniti zadatak za sve sigurnosne programe na svim sustavima. Popis svih modula ciljanog sigurnosnog programa možete pronaći u odjeljku O programu sigurnosnog programa.

icon_section Objekt

validation-status-icon-warning VAŽNO

Tijekom stvaranja zadatka klijenta nije moguće dodavati ciljeve. Ciljeve ćete moći dodati nakon što zadatak bude stvoren. Konfigurirajte postavke za zadatak, kliknite Završi kako biste stvorili zadatak, a potom stvorite okidač da biste odredili ciljeve za zadatak.

client_task_target

icon_section Postavke

Očisti predmemoriju nadogradnje – ovom se opcijom brišu privremene datoteke za nadogradnju u predmemoriji na klijentu i često je se može upotrebljavati za ispravak pogrešaka nadogradnje modula.

icon_section Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste definirali kada se taj zadatak klijenta treba izvršiti i na kojim ciljevima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač.

client_task_finish