Prekini upravljanje (Deinstaliraj ERA agent)

Radna površina – Ovaj zadatak uklonit će agent instaliran na računalu gdje je instaliran MDM.

Mobilno – Ovaj zadatak poništit će MDM prijavu na vašem mobilnom uređaju.

Ako se više ne upravlja uređajem (agent je uklonjen), neke postavke mogu ostati u upravljanim proizvodima.

validation-status-icon-warning VAŽNO

Preporučuje se vraćanje nekih postavki (npr. zaštita lozinkom) na standardne postavke s pomoću pravila prije nego što se uređaj ukloni iz upravljanja. Također, obustavit će se svi zadaci pokrenuti na agentu. Status izvršavanja zadatka U tijeku, Završeno ili Neuspjelo možda se neće ispravno prikazati u ERA web-konzoli, ovisno o ponavljanju.

1.Ako uređaj ima posebne postavke kojima ne želite upravljati, postavite pravila za uređaj koje vraćaju neželjene postavke na standardne vrijednosti (ili vrijednosti koje su željene).

2.Prije dovršavanja ovog koraka preporučujemo da pričekate dovoljno dugo dok ne budete sigurni da su pravila iz prve točke završila replikaciju na ciljnom računalu prije brisanja računala s popisa u ERA sustavu.

3.Prije izvršavanja ovog koraka preporučujemo da pričekate dovoljno dugo dok ne budete sigurni da su pravila iz druge točke završila replikaciju na ciljnom računalu.

icon_details_hoverNAPOMENA

Postavke nisu dostupne za ovaj zadatak.

icon_section Objekt

validation-status-icon-warning VAŽNO

Tijekom stvaranja zadatka klijenta nije moguće dodavati ciljeve. Ciljeve ćete moći dodati nakon što zadatak bude stvoren. Konfigurirajte postavke za zadatak, kliknite Završi kako biste stvorili zadatak, a potom stvorite okidač da biste odredili ciljeve za zadatak.

client_task_target

icon_section Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste definirali kada se taj zadatak klijenta treba izvršiti i na kojim ciljevima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač.

client_task_finish