Prijetnje

U odjeljku Prijetnje prikazuju se sve prijetnje pronađene na računalima u vašoj mreži. S lijeve strane prikazuje se struktura grupe. Tamo možete pregledavati grupe i prijetnje za članove dotične grupe. Odaberite grupu Sve i upotrijebite filtar Sve vrste prijetnji za prikaz svih prijetnji pronađenih na klijentima u svim grupama.

Threats_details

Filtriranje prijetnji

Prema standardnim postavkama prikazuju se sve vrste prijetnji u proteklih 7 dana. Za dodavanje višestrukih kriterija filtriranja kliknite Dodaj filtar i odaberite stavku s popisa – možete filtrirati rezultate prema stavkama Računalo je utišano, Prijetnja je uklonjena, Naziv (naziv prijetnje), Uzrok (uzrok prijetnje) ili IPv4/IPv6 adresa klijenta koji je prijavio tu prijetnju. Prema standardnim postavkama prikazuju se sve vrste prijetnji, ali možete filtrirati prema vrstama prijetnji Antivirus, Firewall i HIPS za specifičniji prikaz.

Skeniranje na zahtjev

Ovu mogućnost koristite za pokretanje zadatka Skeniranje na zahtjev na klijentu za koji je prijavljena prijetnja.

Označi kao riješeno / Označi kao neriješeno

Prijetnje se sada mogu označiti kao riješene u odjeljku prijetnji ili pod detaljima određenog klijenta.

Utišaj

Odabir utišavanja na specifičnoj prijetnji utišava tu prijetnju (ne klijent). Ta prijava neće se više prikazivati kao aktivna. Možete i utišati klijent (odaberite Utišaj iz kontekstnog izbornika na prijetnji) koji je prijavio tu prijetnju.

Stupci tablice:

Riješeno, Objekt, Naziv procesa, Opis, Korisnik, Opis računala, Detalji akcije, Potrebno je restartati, Skener, Vrsta objekta, Okolnosti, Broj pojava, Izvorna adresa, Izvorni port, Ciljna adresa itd.

threats_table_columns