O pomoći

Ovaj priručnik, Administratorski vodič, pruža informacije za upoznavanje s programom ESET Remote Administrator i upute o njegovoj uporabi.

Radi dosljednosti i sprečavanja zabune, terminologija koja se upotrebljava u ovom priručniku temelji se na nazivima parametara programa ESET Remote Administrator. Također upotrebljavamo jedinstven skup simbola za naglašavanje tema od posebnog interesa ili značaja.

icon_details_hoverNAPOMENA

Napomena je kratko opažanje. Premda ih možete preskočiti, napomene vam mogu pružiti vrijedne informacije, kao što su posebne značajke ili veza na povezanu temu.

 

validation-status-icon-warning VAŽNO

Ovaj naslov zahtijeva vašu pažnju i ne preporučuje se njegovo preskakanje. Obično pruža važne informacije koje nisu od kritične važnosti.

 

validation-status-icon-error UPOZORENJE

Ključne informacije na koje trebate obratiti posebnu pozornost. Upozorenja su navedena kako bi vas spriječila da napravite potencijalno štetne pogreške. Tekst u zagradama upozorenja pročitajte s razumijevanjem jer se odnosi na vrlo osjetljive postavke sustava ili određene rizike.

 

Konvencija

Značenje

Podebljan tekst

Nazivi stavki sučelja kao što su okviri i gumbi mogućnosti.

Kosa slova

Rezervirana mjesta za informacije koje pružate. Na primjer, naziv datoteke ili put znači da morate upisati stvarni put ili naziv datoteke.

Courier New

Uzorci koda ili naredbe

Hiperveza

Omogućuje brz i jednostavan pristup temama na koje se unakrsno referira ili vanjskoj web-lokaciji. Hiperveze su plave boje i mogu biti podcrtane.

%ProgramFiles%

Direktorij sustava Windows u koji se pohranjuju instalirani programi za Windows i drugi programi.

Mrežna pomoć primarni je izvor sadržaja za pomoć. Najnovija verzija mrežne pomoći prikazat će se automatski kada imate internetsku vezu koja radi. Stranice mrežne pomoći za ESET Remote Administrator uključuju tri aktivne kartice u navigacijskom zaglavlju na vrhu: Instalacija/nadogradnja, Administracija i Instalacija uređaja VA.

navigation_button

Teme u ovom priručniku podijeljene su u nekoliko poglavlja i potpoglavlja. Relevantne informacije možete pronaći pregledavanjem Sadržaja stranica pomoći. Isto tako možete upotrijebiti Kazalo da biste pretraživali po ključnim riječima ili upotrijebite Pretraživanje cijelog teksta.

help_search

ESET Remote Administrator omogućuje vam pretraživanje tema pomoći po ključnoj riječi ili unosom riječi ili izraza za pretraživanje unutar korisničkog priručnika. Razlika između ovih dviju metoda sastoji se u tome da ključna riječ može biti logično povezana sa stranicama pomoći koje ne sadržavaju tu određenu ključnu riječ u tekstu. Pretraživanjem riječi i izraza pretražuje se sadržaj svih stranica i prikazuju samo one stranice koje sadrže traženu riječ ili izraz u tekstu.

validation-status-icon-warning VAŽNO

Kada otvorite korisnički priručnik putem navigacijske trake na vrhu stranice, pretraživanje će biti ograničeno na sadržaj tog priručnika. Na primjer, ako otvorite Administratorski vodič, teme iz Priručnika za instalaciju/nadogradnju i Priručnika za instalaciju uređaja VA neće biti uključene u rezultate pretraživanja.

ESET-ova baza znanja sadrži odgovore na najčešća pitanja i preporučena rješenja za različite probleme. Bazu znanja redovito nadograđuju ESET-ovi tehnički stručnjaci i stoga predstavlja najvažniji alat za rješavanje različitih vrsta problema.

ESET-ov forum omogućuje ESET-ovim korisnicima da jednostavno dobiju pomoć ili pomognu drugima. Možete objaviti bilo koji problem ili pitanje povezano s proizvodima tvrtke ESET.

Također možete objaviti svoju ocjenu i/ili pružiti povratne informacije o određenoj temi u sklopu pomoći; kliknite vezu Jesu li vam ove informacije bile od koristi? ili Ocijenite ovaj članak: Koristan / Nije koristan u slučaju ESET-ove baze znanja ispod stranice pomoći.