Upravljanje skupovima dopuštenja

Da biste izmijenili određeni skup dopuštenja, kliknite ga, a zatim kliknite Uredi. Kliknite Kopiraj da biste stvorili udvostručeni skup dopuštenja koji možete izmijeniti i dodijeliti određenom korisniku.

icon_section Osnovno

Unesite Naziv skupa (obavezna postavka), a možete unijeti i Opis skupa.

admin_permission_set

icon_section Funkcije

Označite pojedine module za koje želite dodijeliti pristup. Korisnik s ovom ovlašću imat će pristup ovim specifičnim zadacima. Možete odabrati i mogućnosti Odobri prava samo za čitanje za sve module i Odobri puni pristup svim modulima, ali takve ovlasti već postoje – Ovlasti administratora (puni pristup) i Ovlasti pregledavatelja (samo čitanje). Dodjeljivanjem prava za pisanje/izvršavanje automatski se dodjeljuju prava za čitanje.

icon_section Statičke grupe

Možete dodati statičku grupu (ili više statičkih grupa) koje će imati ovu ovlast (i preuzeti prava definirana u odjeljku Moduli), dodijeliti svim statičkim grupama prava samo za čitanje ili dodijeliti svim statičkim grupama puni pristup. Možete dodati samo statičke grupe jer su dodijeljeni skupovi dopuštenja fiksni za određene korisnike ili grupe.

icon_section Korisničke grupe

Možete dodati korisničku grupu (ili više korisničkih grupa) za ESET Mobile Device Management za iOS.

icon_section Korisnici

Svi dostupni korisnici navedeni su na lijevoj strani. Označite određene korisnike ili odaberite sve korisnike pomoću gumba Dodaj sve. Dodijeljeni korisnici navedeni su na desnoj strani.

icon_section Sažetak

Pregledajte konfigurirane postavke za relevantnu ovlast pa kliknite Završi.

Kliknite Spremi kao da biste stvorili novi predložak na temelju predloška koji uređujete. Od vas će se zatražiti da unesete naziv novog predloška.