Verwijderen

ESET Parental Control for Android kan worden verwijderd met de wizard Verwijderen, die beschikbaar is in Oudermodus in het hoofdmenu van het programma onder Instellingen > Verwijderen.

Of u kunt het product met de volgende stappen handmatig verwijderen:

1.Ga op uw Android-apparaat naar Instellingen > Biometrie en beveiliging > Andere beveiligingsinstellingen > Apparaatbeheerder-apps. Schakel Parental Control uit, typ uw ESET HOME-aanmeldingsgegevens en tik op Deactiveren.

2.Ga terug naar Instellingen, tik op Apps > Parental Control en tik op Verwijderen.

Gedetailleerde instructies over hoe u het product verwijdert, vindt u in dit artikel in de kennisbank:
http://support.eset.com/kb5557/