Rapporten

U vindt een dagsamenvatting van de activiteiten op het mobiele apparaat van uw kind in het startscherm van ESET Parental Control for Android in het gedeelte Rapporten.

In rapporten staat de tijd die uw kind heeft besteed aanToepassingen met een tijdbeperking en de algehele Schermtijd op het apparaat.

Om de activiteiten van uw kind op het apparaat beter te begrijpen, kunt u de gebruiksgrafiek raadplegen. Deze grafiek geeft de totale tijd per uur aan die op een apparaat is besteed.

Meest gebruikte apps

Aan de hand hiervan ziet u welke toepassingen het meest zijn gebruikt, met de categorie toegewezen aan deze apps (Onbeperkt, Geblokkeerd, Met tijdbeperking) en de totale tijd die is besteed aan het gebruik van deze apps.

U kunt op een toepassing tikken om uitvoerige informatie te zien. Hier kunt u de app-categorie wijzigen of tikken op het i-pictogram om de app in Google Play te ontdekken.

Geïnstalleerde apps

Als uw kind nieuwe toepassingen heeft geïnstalleerd, vindt u deze in het gedeelte Geïnstalleerde apps. U kunt op een app tikken om uitvoerige informatie te zien over de app. Hier kunt u de app-categorie wijzigen of tikken op het i-pictogram om de app in Google Play te ontdekken.

Meest bezochte websites

In het gedeelte Meest bezochte websites vindt u categorieën van de websites die uw kind heeft bezocht. Tik op een categorie om specifieke informatie weer te geven over de websites die uw kind heeft bezocht. Ook kunt u hier een website selecteren en een uitzondering maken om een specifieke website te wijzigingen in gepast of ongepast.