Geschiedenislogboek

Het logboek Geschiedenis bevat alle beperkte activiteiten van het kind in ESET Parental Control for Android. In dit scherm ziet u een overzicht van de activiteiten en kunt afwijkende activiteiten identificeren.

Als u een activiteit niet herkent, kent uw kind mogelijk uw pincode (de pincode van een van de ouders) of uw wachtwoord voor ESET HOME. In dat geval raden we aan deze te wijzigen. Tik op de desbetreffende activiteit en tik vervolgens op Pincode voor ouder instellen/Wachtwoord opnieuw instellen.

U kunt activiteiten op categorieën filteren:

Kind: activiteiten uitgevoerd op apparaten van kind.

Ouder: activiteiten uitgevoerd op apparaten van ouders.

Web: activiteiten op ESET HOME.

Onbekend: activiteiten van apparaten waarop ESET Parental Control for Android is verwijderd.

Alleen verdachte activiteiten: potentieel verdachte activiteiten, meestal activiteiten die ertoe kunnen leiden dat reeds toegepaste beperkingen worden afgezwakt.