Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Introducere

ESET Parental Control for Android protejează copiii împotriva amenințărilor de pe smartphone-urile și de pe tabletele lor. Aplicația propriu-zisă este o aplicație Android independentă complet integrată cu Portalul ESET HOME, astfel încât părinții să poată să monitorizeze și să ajusteze activitatea online a copiilor de pe orice browser Web prin conectarea la Contul ESET HOME propriu.

Filtrarea Web în funcție de categorie restricționează accesul copiilor la conținutul web necorespunzător. Aplicația ESET Parental Control for Android nu este destinată utilizării de către copii, dar este proiectată să permită o comunicare flexibilă și cu răspuns rapid; copiii pot solicita permisiunea de a accesa conținutul și aplicațiile dorite. Părinții pot să monitorizeze activitatea acestora și să răspundă la astfel de solicitări fie din Portalul parental, fie de pe propriul dispozitiv Android (dacă au aplicația ESET Parental Control for Android instalată pe dispozitiv).

Caracteristicile aplicației includ:

Protecție aplicații - Blocare - asigură un grad mai ridicat de liniște sufletească pentru părinți, permițând aplicațiile adecvate pentru copii în funcție de grupa de vârstă a acestora. Aplicațiile necorespunzătoare vârstei sunt blocate automat.

Protecție aplicații – Limite de timp - jucarea de jocurilor, partajarea cu prietenii și îmbunătățirea abilităților online sunt importante pentru copii, însă la fel sunt și alte activități de familie. Această caracteristică vă permite să setați limite de timp zilnice pentru aplicațiile dorite.

Protecție Web - permite copiilor să navigheze pe web, fără a accesa conținut necorespunzător. Pur și simplu introduceți vârsta copilului și categoriile precum jocurile de noroc și pornografia vor fi blocate automat.

Localizator copii - arată locațiile dispozitivelor copiilor oricând doriți acest lucru, reducând astfel neliniștile dvs. privind locul în care se află dacă uită să vă trimită mesaje text sau să vă apeleze. Locația este stabilită în primul rând prin serviciul GPS de pe dispozitivul lor mobil. Dacă datele GPS nu sunt disponibile, caracteristica poate stabili locația aproximativă prin rețeaua Wi-Fi sau GSM.

Zone cu alerte — le permite părinților să creeze mai multe zone. Părinții vor primi apoi o notificare de fiecare dată când copilul pătrunde sau iese dintr-o zonă.

Expert de activare pentru copil/părinte - vă ajută să setați ESET Parental Control for Android în câțiva pași simpli.

Portal parental (parentalcontrol.eset.com) - vă permite să vă înregistrați pentru Contul ESET HOME pentru a accesa statistici și setări ale dispozitivului copilului în mod convenabil de pe computer, de pe tabletă sau de pe smartphone. În Portalul parental, puteți să gestionați regulile, să vizualizați rapoarte, să aflați mai multe despre posibilele probleme de optimizare ale dispozitivului copilului sau să le localizați.