Installatie

Gedetailleerde instructies over hoe u het product installeert, vindt u in dit artikel in de kennisbank:
https://support.eset.com/kb5556/

Google Play: beschikbaar in de Google Play Store. Deze app ontvangt updates via Google Play.

Ook kunt u vanuit parentalcontrol.eset.com een koppeling naar het installatieprogramma voor de app verzenden nadat u zich bij uw account hebt aangemeld.

important

Meerdere gebruikers op één apparaat

Als u meerdere gebruikers hebt ingesteld op het Android-apparaat van uw kind, raden wij aan dat u uw kind als secundaire gebruiker instelt. Overschakelen van de primaire gebruiker (de eerste gebruiker die aan het apparaat is toegevoegd) naar de secundaire gebruiker wordt niet beveiligd door ESET Parental Control for Android.