Γενικά

Επαναφορά PIN γονέα – ο τετραψήφιος κωδικός PIN γονέα προστατεύει τις ρυθμίσεις της εφαρμογής στη συσκευή του παιδιού. Επίσης, δεν επιτρέπει στα παιδιά να απεγκαταστήσουν το ESET Parental Control.

Να απαιτείται PIN - (Διαθέσιμο μόνο σε συσκευή γονέα) - Εάν ενεργοποιηθεί, απαιτείται το PIN γονέα για να επιτραπεί η πρόσβαση στην εφαρμογή Γονικός έλεγχος και για απόκριση σε αιτήματα του παιδιού. Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής αποτρέπει ένα παιδί από τη χρήση της συσκευής του γονέα προκειμένου να παρακάμψει τις γονικές ρυθμίσεις.

Τηλεφωνικοί αριθμοί γονέων – μηνύματα γονέων μπορούν να αποσταλούν μόνο από τηλεφωνικούς αριθμούς που είναι αποθηκευμένοι σε αυτήν τη λίστα.

Κουμπί SOS – ενεργοποιήστε αυτή την επιλογή για να αποστέλλονται μηνύματα SOS από τη συσκευή του παιδιού στις συσκευές που έχουν αποθηκευτεί στη λίστα Τηλεφωνικοί αριθμοί γονέων. Το μήνυμα SOS περιλαμβάνει τη γεωγραφική θέση της συσκευής του παιδιού κατά τη στιγμή της αποστολής του μηνύματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα SOS, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο της Γνωσιακής βάσης.

Μηνύματα γονέων – όταν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, οι γονείς μπορούν να αποστείλουν μήνυμα κειμένου το οποίο:

oΚλειδώνει την οθόνη μέχρι το παιδί να διαβάσει το μήνυμα.

oΕντοπίζει τη συσκευή του παιδιού που δεν έχει σύνδεση στο Internet και στέλνει στη συσκευή του γονέα ένα SMS με έναν σύνδεσμο για την τοποθεσία της συσκευής του παιδιού. Για να ζητήσετε την τοποθεσία της συσκευής του παιδιού, στείλτε ένα SMS του οποίου το κείμενο αρχίζει με ένα λατινικό ερωτηματικό (?) στη συσκευή του παιδιού. Θα λάβετε ένα SMS με έναν σύνδεσμο URL για την τοποθεσία της συσκευής του παιδιού.

Τα μηνύματα γονέα πρέπει να αποστέλλονται από τηλεφωνικό αριθμό που βρίσκεται στη λίστα Τηλεφωνικοί αριθμοί γονέων.

Κλείδωμα συσκευής ενεργό – ρυθμίστε την επιλογή κλειδώματος της συσκευής του παιδιού με όλα τα μηνύματα γονέα ή μόνο με εκείνα που ξεκινούν με θαυμαστικό (!).

Αποστολή αναφορών – μπορείτε να λαμβάνετε λεπτομερείς περιλήψεις των δραστηριοτήτων του παιδιού σας μέσω email.

Συχνότητα – καθορίστε τη συχνότητα της αποστολής αναφορών μέσω email.

Ανώνυμα στατιστικά στοιχεία χρήσης - θα αποστέλλονται ανώνυμες πληροφορίες (επιδόσεις, στατιστικά στοιχεία λειτουργίας) σχετικά με το ESET Parental Control, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εφαρμογή και τις υπηρεσίες.

Αναφορές διακοπής λειτουργίας - θα αποστέλλονται αναφορές διακοπής λειτουργίας, δυσλειτουργιών και προβλημάτων της εφαρμογής για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εφαρμογή.

Η εβδομάδα ξεκινά – Ρυθμίστε την επιλογή για να ξεκινά η εβδομάδα στην περιοχή σας την Δευτέρα ή την Κυριακή. Αυτό θα επηρεάσει την εμφάνιση του ημερολογίου στην ενότητα Χρονικά όρια.

warning

Δυνατότητες SMS

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δυνατότητες που χρησιμοποιούν υπηρεσίες SMS στο ESET Parental Control, εγκαταστήστε την εφαρμογή ESET SMS Tool στη συσκευή του παιδιού σας. Οι δυνατότητες που χρησιμοποιούν υπηρεσίες SMS θα εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμες στη συσκευή του γονέα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τεκμηρίωση της εφαρμογής ESET SMS Tool ή το άρθρο της Γνωσιακής βάσης.