Aloittaminen

1.Lataa ESET Online Scanner ESET-verkkosivustolta napsauttamalla kertaluonteinen tarkistus -painiketta.

2.Kaksoisnapsauta lataamaasi .exe-tiedostoa sovelluksen suorittamiseksi.

3.Valitse tuotteen kieli.

4.Napsauta Aloita-painiketta ja vahvista Käyttäjäryhmän käytönhallinta -valintaikkuna.

5.Valitse Käyttöehdot-näytössä Hyväksy, jos hyväksyt käyttöehdot. Kun käyttöehdot on hyväksytty, työpöydälle luodaan pikakuvake, josta ESET Online Scanner on käynnistettävissä.

6.Valitse tervetulonäytöstä Aloita.

7.Valitse haluatko liittyä Asiakaskokemuksen parannusohjelmaan ja haluatko ottaa palautejärjestelmän käyttöön. Napsauta Jatka.

8.Valitse tarkistustyyppi.

9.Valitse, haluatko ottaa käyttöön mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten havaitsemisen tai muuttaa lisäasetuksia.

10.Valitse Aloita tarkistus.

11.Kun tunnistusmoduulin päivitykset on ladattu, tarkistus käynnistyy. Tarkistuksen eteneminen näytetään edistymispalkissa tarkistettavan tiedoston polun ja nimen kanssa. Voit keskeyttää tai peruuttaa skannauksen milloin tahansa.

12.Kun tarkistus on valmis ja uhat on havaittu, napsauta Näytä yksityiskohtaiset tulokset tai valitse Tallenna tarkistusloki tarkistuksen tulosten tutkimiseksi myöhemmin. Napsauta Jatka.

13.Jos ESET-tietoturvatuotteita ei ole havaittu tietokoneellasi ja jos käyttäjätililläsi on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, ESET Online Scanner kysyy, haluatko ottaa säännölliset tarkistukset käyttöön. Napsauta Jatka.

14.Kiitos tuotteen ESET Online Scanner käyttämisestä -näytössä voit antaa arvion sovelluksesta ja jättää palautetta.

15.Valitse Lähetä ja sulje, jos annoit sovelluksesta arvion ja/tai jätit siitä palautetta, tai valitse Sulje antamatta palautetta.