Zwarte lijst met tijdelijk geblokkeerde IP-adressen

Een lijst met IP-adressen weergeven die als aanvalsbronnen zijn gedetecteerd en die aan de zwarte lijst zijn toegevoegd, zodat hiermee gedurende een bepaalde tijd geen verbindingen kunnen worden gemaakt (tot een uur). Geeft IP-adressen weer die zijn vergrendeld.

Reden van blokkeren

Geeft het type aanval aan dat afkomstig is van het adres en dat is voorkomen (bijvoorbeeld een poging tot misbruik van een beveiligingsprobleem).

Time-out

Geeft de datum en tijd aan waarop het adres in de zwarte lijst komt te vervallen.

Verwijderen/Alles verwijderen

Hiermee wordt het geselecteerde IP-adres verwijderd uit de tijdelijke zwarte lijst voordat de time-out wordt bereikt of worden alle adressen direct uit de zwarte lijst verwijderd.

Uitzondering toevoegen

Voegt een firewalluitzondering toe aan IDS-filtering voor het geselecteerde IP-adres.