Instellingen importeren en exporteren

De functie voor het importeren/exporteren van instellingen is nuttig als u een back-up wilt maken van de huidige configuratie van uw ESET Mail Security. U kunt de importeerfunctie ook gebruiken om dezelfde instellingen te distribueren naar of toe te passen op andere servers met ESET Mail Security. Instellingen worden geëxporteerd naar een .xml-bestand.

import_export

note

Er kan een fout optreden bij het exporteren van instellingen als u geen rechten hebt om het geëxporteerde bestand naar de opgegeven map te schrijven.