ESET-shell

U kunt toegangsrechten voor productinstellingen, functies en gegevens configureren via eShell door het Uitvoeringsbeleid voor ESET-shell te wijzigen. De standaardinstelling is Beperkte scriptmogelijkheden, maar u kunt dit indien nodig wijzigen in Uitgeschakeld, Alleen-lezen of Volledige toegang.

Uitgeschakeld

eShell kan helemaal niet worden gebruikt. Alleen de configuratie van eShell zelf is toegestaan, in de context van ui eshell. U kunt de vormgeving van eShell wijzigen, maar hebt geen toegang tot productinstellingen of gegevens.

Alleen-lezen

eShell kan als controlehulpmiddel worden gebruikt. U kunt alle instellingen weergeven in zowel Interactieve modus als Batchmodus, maar u kunt geen instellingen, functies of enige gegevens wijzigen.

Beperkte scriptmogelijkheden

In de interactieve modus kunt u alle instellingen, functies en gegevens aanpassen. In de batchmodus werkt eShell alsof u zich in de modus Alleen-lezen bevindt, maar als u ondertekende batchbestanden gebruikt, kunt u instellingen bewerken en gegevens aanpassen.

Volledige toegang

Toegang tot alle instellingen is onbeperkt in zowel de Interactieve modus als de Batchmodus (wanneer batchbestanden worden uitgevoerd). U kunt elke instelling bekijken en aanpassen. U moet een beheerdersaccount gebruiken om eShell met volledige toegang uit te voeren. Als Gebruikersaccountbeheer is ingeschakeld, is ook uitbreiding van bevoegdheden vereist.