Scandoelen van ESET Management-console

Met deze functionaliteit kan ESET PROTECT het scandoel (On-demand databasescan van postvak en Hyper-V-scan) gebruiken wanneer de clienttaak Server scannen wordt uitgevoerd op een server met ESET Mail Security. De instelling ESET PROTECT-scandoelen is alleen beschikbaar als ESET Management Agent is geïnstalleerd. Anders wordt de optie grijs weergegeven.

Wanneer u Doellijst genereren inschakelt, wordt er een lijst met beschikbare doelen voor scan op aanvraag gemaakt. Stel indien nodig de updateperiode in.

note

Wanneer Doellijst genereren de eerste keer wordt ingeschakeld, kost het ESET PROTECT ongeveer de helft van de tijd die bij Updateperiode is opgegeven om de doellijst op te halen. Dus als Updateperiode is ingesteld op 60 minuten, kost het ESET PROTECT ongeveer 30 minuten om de lijst met scandoelen te ontvangen. Als u wilt dat ESET PROTECT de lijst eerder verzamelt, stel de updateperiode dan in op een kleinere waarde. U kunt dit later altijd verhogen.

Wanneer ESET PROTECT een Serverscan-clienttaak uitvoert, wordt de lijst verzameld en wordt u gevraagd de scandoelen voor Hyper-V-scan op die specifieke server te selecteren.