Lijst met bekende certificaten

Als u het gedrag van ESET Mail Security wilt aanpassen voor bepaalde Secure Sockets Layer (SSL)/Transport Layer Security (TLS)-certificaten en gekozen acties wilt laten onthouden als Interactieve modus wordt geselecteerd in de SSL/TLS-protocolfilteringmodus. U kunt het geselecteerde certificaat configureren of een certificaat Toevoegen vanuit een URL of bestand.

Zodra u in het venster Certificaat toevoegen bent, klikt u op URL of Bestand en geeft u de URL van het certificaat op of bladert u naar een certificaatbestand. De volgende velden worden automatisch ingevuld met gegevens van het certificaat:

Certificaatnaam: de naam van het certificaat.

Uitgever van certificaat: de naam van de maker van het certificaat.

Certificaatonderwerp: in het onderwerpveld kunt u de entiteit zien die is gekoppeld aan de openbare code die is opgeslagen in het veld voor het onderwerp van de openbare code.

Toegangsactie

Automatisch: om vertrouwde certificaten toe te staan en naar niet-vertrouwde certificaten te vragen.

Toestaan of blokkeren: om communicatie toe te staan/te blokkeren die wordt beveiligd door dit certificaat, ongeacht de betrouwbaarheid ervan.

Vragen: om een vraag te krijgen wanneer een bepaald certificaat wordt gedetecteerd.

Scanactie

Automatisch: om in automatische modus te scannen en in interactieve modus te vragen.

Scannen of negeren: om communicatie te scannen of negeren die wordt beveiligd met dit certificaat.

Vragen: om een vraag te krijgen wanneer een bepaald certificaat wordt gedetecteerd.