Uitsluitingen voor beveiliging tegen brute-force aanvallen

Met uitsluitingen voor brute-force aanvallen kunt u detectie van brute-force aanvallen onderdrukken voor bepaalde criteria. Deze uitsluitingen worden ingesteld in ESET PROTECT via detectie van brute-force aanvallen. De uitsluitingen worden weergegeven als een beheerder uitsluitingen voor brute-force aanvallen instelt in de ESET PROTECT-webconsole exlink. Uitsluitingen kunnen alleen toegestane regels bevatten en worden beoordeeld voorafgaand aan IDS-regels.

Detectie: type detectie.

Toepassing: selecteer het bestandspad van een uitgezonderde toepassing door te klikken op ... (bijvoorbeeld C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). Typ de naam van de toepassing niet.

Extern IP-adres: een lijst met externe IPv4- of IPv6-adressen/-bereiken/-subnetten. Meerdere adressen moeten worden gescheiden door een komma.