Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

payment_protection_iconProtecție pentru plăți

Protecția pentru plăți reprezintă un nivel suplimentar conceput pentru a vă proteja datele financiare pe dispozitive Android împotriva phishingului avansat și a altor amenințări. Protecție pentru plăți împiedică alte aplicații să observe lansarea aplicațiilor protejate și, de asemenea, le împiedică să înlocuiască informațiile sau să citească informațiile de pe ecran din aplicația protejată. Protecție pentru plăți scanează toate aplicațiile care nu se găsesc în lista sa de aplicații protejate. După activarea opțiunii Protecție pentru plăți, ea va adăuga automat unele aplicații bancare și de plăți în lista sa de aplicații protejate.

Adăugarea unei aplicații noi în lista de aplicații protejate

1.Deschideți Protecție pentru plăți în meniul Aplicații sau în ESET Mobile Security.

2.Atingeți Gestionare.

3.Selectați aplicațiile pe care doriți să le protejați prin Protecție pentru plăți.

4.Atingeți OK pentru a confirma selecția.

Deschiderea unei aplicații bancare și de plăți utilizând Protecție pentru plăți

Pentru a asigura cea mai bună protecție pentru aplicațiile bancare și de plăți, deschideți aceste aplicații din Program de lansare în siguranță. Program de lansare în siguranță oferă un strat suplimentar de protecție în comparație cu protecția standard oferită de caracteristica Protecție pentru plăți, atunci când deschideți aplicația în afara Programului de lansare în siguranță.
Program de lansare în siguranță este creat automat atunci când este activată Protecție pentru plăți. Program de lansare în siguranță conține toate aplicațiile care sunt protejate de Protecție pentru plăți. După ce selectați aplicația pentru plăți dorită, se inițiază o scanare rapidă din componenta Protecție pentru plăți și veți primi o notificare cu rezultatele scanării.

Ce este Programul de lansare în siguranță și cum îl pot accesa?

Găsiți Programul de lansare în siguranță în lista de aplicații safe_launcher_app sau în ESET Mobile Security > Protecție pentru plățiic_payment_protection.


note

Accesați Programul de lansare în siguranță

Pentru un acces mai rapid și mai ușor la aplicațiile bancare și de plăți, puteți adăuga Programul de lansare în siguranță pe ecranul de pornire. Pentru a adăuga Programul de lansare în siguranță la ecranul home, apăsați lung pe pictograma Programului de lansare în siguranță și glisați-o în ecranul home.