ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Dodavanje novog pravila

Da biste stvorili novo pravilo, dodirnite ikonu +.

1.U odjeljku Što odaberite Blokiraj ili Dopusti da biste odredili vrstu pravila za pozive i poruke. Odaberite smjer poziva koji će se blokirati (standardno je odabrana opcija Dolazno).

2.U odjeljku Tko odaberite opciju da biste odredili telefonske brojeve na koje će se odnositi navedeno pravilo.

Osoba – odaberite osobu s popisa kontakata ili ručno dodajte ime i brojeve. Jednom imenu možete dodati više telefonskih brojeva tako da kliknete gumb + u odjeljku Telefonski broj.

Grupa – ESET Mobile Security prepoznat će grupe kontakata spremljene u vašim kontaktima (na primjer, obitelj, prijatelji ili poslovni kolege).

Svi nepoznati brojevi obuhvaćat će telefonske brojeve koji nisu spremljeni u vaš popis kontakata. Ovom se opcijom možete koristiti da biste blokirali neželjene telefonske pozive (npr. reklamne pozive) ili da biste spriječili da djeca zovu nepoznate brojeve.

Popis Svi poznati brojevi obuhvaćat će sve telefonske brojeve koji su spremljeni na vaš popis kontakata.

Opcijom Svi brojevi blokirat će se svi dolazni pozivi.

Popis Skriveni brojevi primjenjuje se na pozivatelje koji su namjerno sakrili svoj telefonski broj s pomoću jednokratne zabrane prikaza vlastitog broja.

3.U odjeljku Kada odaberite Uvijek ili Prilagođeno da biste odredili vremenski interval i dane u tjednu kada će to pravilo biti na snazi. Prema standardnoj postavci odabrane su subota i nedjelja.

Potražite upute sa slikama u ovom članku baze znanja.


note

Filtar poziva u inozemstvu

Ako ste u inozemstvu, unesite sve telefonske brojeve na popis s međunarodnim pozivnim brojem nakon kojeg slijedi sam broj (na primjer, +1610100100).