ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Postavke

Da biste pristupili postavkama programa, dodirnite Izbornik hamburger_menu na glavnom zaslonu programa ESET Mobile Security (ili pritisnite gumb Izbornik na uređaju) i dodirnite Postavke.

Sigurnosno kopiranje i vraćanje

ESET Mobile Security omogućava stvaranje datoteke sigurnosne kopije koja sadrži postavke programa ESET Mobile Security. Tu datoteku možete preuzeti na vanjski uređaj i upotrijebiti je za vraćanje postavki programa ESET Mobile Security.

Jezik

Prema standardnoj postavki, program ESET Mobile Security instalira se na jeziku koji je na uređaju postavljen kao standardna postavka sustava (u postavkama Jezik i tipkovnica operativnog sustava Android). Da biste promijenili jezik korisničkog sučelja aplikacije, dodirnite „Jezik” i odaberite jezik koji želite.

Stalna obavijest

(Ova je opcija dostupna samo za Android 7 i starije verzije)

ESET Mobile Security prikazat će obavijest u donjem dijelu trake obavijesti sustava Android. Ako ne želite da se obavijest prikazuje, poništite odabir opcije Stalna obavijest i dodirnite Isključi.

Suglasnost korisnika

Dopusti ESET LiveGrid© – da biste pročitali više o sustavu povratnih informacija ESET LiveGrid© , posjetite odjeljak naprednih postavki.

Dopusti analitiku u svrhu poboljšanja programa – ESET Mobile Security će poslati anonimne informacije o aplikaciji (performanse, operativne statistike) koje će nam pomoći u poboljšanju naših aplikacija i usluga. Da biste saznali više o informacijama koje se prikupljaju, proučite poglavlje Pravila privatnosti.

Dopusti korištenje podataka u marketinške svrhe

Dopustite slanje promotivnih popusta i vijesti o proizvodima iz ESET-a – primat ćete vijesti u proizvodu i najnovije ponude od tvrtke ESET.

Nadogradnja

Važno je koristiti se najnovijom verzijom programa ESET Mobile Security kako biste imali maksimalnu zaštitu. Dodirnite Nadogradi da biste vidjeli je li dostupna novija verzija za preuzimanje s ESET-ove stranice. Ta opcija nije dostupna ako ste preuzeli ESET Mobile Security iz trgovine Google Play. U tom slučaju program se nadograđuje u trgovini Google Play.

Deinstaliraj

Pokretanjem čarobnjaka za deinstalaciju program ESET Mobile Security trajno će se ukloniti s uređaja. Ako je Anti-Theft zaštita aktivirana, od vas će se tražiti da unesete sigurnosni PIN/uzorak ili otisak prsta za program ESET Mobile Security. Da biste ručno deinstalirali program, pratite korake opisane u ovom odjeljku.


note

Zaštita od deinstalacije

Zaštita od deinstalacije nije aktivna u Androidu verzije 7.0 i novije.