ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

payment_protection_iconZaštita plaćanja

Zaštita plaćanja je dodatna razina osmišljena za zaštitu financijskih podataka na uređajima sa sustavom Android od naprednog phishinga i drugih prijetnji. Zaštita plaćanja sprječava da druge aplikacije primijete pokretanje zaštićenih aplikacija i onemogućava im da zamijene informacije ili čitaju podatke koji se prikazuju na zaslonu u zaštićenim aplikacijama. Zaštita plaćanja skenira sve aplikacije koje se nalaze na njezinom popisu zaštićenih aplikacija. Nakon što aktivirate zaštitu plaćanja, automatski će dodati neke aplikacije za bankarstvo i plaćanje na svoj popis zaštićenih aplikacija.

Dodavanje nove aplikacije na popis zaštićenih aplikacija

1.Otvorite zaštitu plaćanja u izborniku aplikacija ili u programu ESET Mobile Security.

2.Dodirnite Upravljanje.

3.Odaberite aplikacije koje želite zaštititi zaštitom plaćanja.

4.Dodirnite "U redu" da biste potvrdili odabir.

Otvaranje aplikacija za bankarstvo i plaćanje uz zaštitu plaćanja

Da biste osigurali najveću zaštitu svojih aplikacija za bankarstvo i za plaćanje, otvorite ove aplikacije putem Sigurnog pokretača. Sigurni pokretač pruža dodatni sloj zaštite u usporedbi sa standardnom zaštitom funkcije zaštite plaćanja prilikom otvaranja aplikacije izvan Sigurnog pokretača.
Sigurni pokretač se stvara automatski kada je aktivirana zaštita plaćanja. Sigurni pokretač sadrži sve aplikacije koje su zaštićene zaštitom plaćanja. Nakon što odaberete željenu aplikaciju za plaćanje, pokrenut će se brzo skeniranje zaštite plaćanja i dobit ćete obavijest s rezultatima skeniranja.

Što je Sigurni pokretač i kako mu mogu pristupiti?

Sigurni pokretač nalazi se na popisu aplikacija safe_launcher_app ili u programu ESET Mobile Security > Zaštita plaćanja ic_payment_protection.


note

Pristup Sigurnom pokretaču

Za brži i lakši pristup aplikacijama za bankarstvo i plaćanje možete dodati Sigurni pokretač na početni zaslon. Da biste dodali Sigurni pokretač na početni zaslon, dugim pritiskom pritisnite ikonu Sigurnog pokretača i povucite je na početni zaslon.