Funktioner i gratis abonnement og Premium-abonnement

ESET Mobile Security har to tilgængelige versioner:

Gratis – Grundlæggende funktioner er gratis at bruge i et ubegrænset tidsrum.

Premium – Premium-funktioner er aktiveret, indtil dit abonnement udløber

I denne tabel kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige i den gratis version og Premium-versionen:

Funktioner

Gratis

Premium

Antivirus

Antivirus – Automatiske scanninger

Automatiske opdateringer af registreringsmoduler

Applås

Anti-Tyveri – Webportal

Anti-Tyveri – Beskyttelse af SIM-kort

Netværkstjekker (Android 12 og ældre)

Anti-Phishing

Opkaldsfilter

Betalingsbeskyttelse

Sikkerhedsrevision

Sikkerhedsrapport

note

Eksempel på brug af mobilabonnement

Du bruger en Android-smartphone, Android-tablet og et Android smart-tv. På alle disse enheder er du logget ind med den samme Google-konto.

Du har købt et mobilabonnement til ESET Mobile Security via din smartphone. Efter købet modtager du en aktiveringsnøgle på den e-mail, der er knyttet til din Google-konto.

Du kan bruge det abonnement til at aktivere ESET Mobile Security på din Android-tablet og ESET Smart TV Security på dit smart-tv via ESET HOME eller aktiveringsnøglen.