Startguide

Efter installationen skal du følge vejledningen på skærmen i startguiden:

important

Aktivér tilladelser til ESET Mobile Security

Denne vejledning er baseret på Stock Android-indstillinger. Processen til aktivering af tilladelser kan variere afhængigt af enhedsproducenten.

1.Ved at klikke på Acceptér alle, og fortsæt accepterer du slutbrugerlicensaftalen og er indforstået med fortrolighedspolitikken.

2.Hvis du vil tilpasse dine præferencer, skal du trykke på Tilpas, vælge, hvilken af følgende muligheder der er gældende, og trykke på Fortsæt.

Tillad ESET LiveGrid©– Du kan læse mere om ESET LiveGrid© -feedbacksystem i afsnittet Avancerede indstillinger.

Tillad analyser for at hjælpe med at gøre vores produkter bedre – ESET Mobile Security sender anonyme programoplysninger (ydeevne, driftsstatistikker), der hjælper os med at forbedre vores program og tjenester. Du kan læse mere om de oplysninger, vi indsamler, i kapitlet om fortrolighedspolitik.

Tillad dataforbrug til marketingformål

Tillad at sende kampagnerabatter og produktnyheder fra ESET – Du modtager nyheder i produktet og de seneste tilbud fra ESET.

3.Hvis dit land ikke automatisk blev registreret, skal du vælge dit land og trykke på Fortsæt.

4.Vælg abonnementer for enten at købe et abonnement til én mobilenhed, eller vælg et abonnement til flere enheder til forskellige systemer. Hvis du har et abonnement, skal du vælge Jeg har allerede et abonnement og følge trin 6 nedenfor.

5.Gennemgå dine aktiveringsoplysninger, når du har installeret ESET Mobile Security fra downloadlinket, der er sendt til din e-mailadresse fra ESET HOME-kontoen. Tryk på Fortsæt, og følg vejledningen for at aktivere ESET Mobile Security med ESET HOME-kontoen. Hvis du ikke er enig, skal du trykke på Afvis og følge nedenstående trin.

6.Log på ESET HOME-konton for at knytte din mobilenhed til din konto og aktivere ESET Mobile Security.

arrow_down_homeFortsæt med Google.
arrow_down_homeFortsæt med Apple.
arrow_down_homeE-mail
arrow_down_homeScan QR-kode

7.De sidste trin i startguiden varierer afhængigt af versionen af Android på din enhed.

arrow_down_homeAndroid 6–10
arrow_down_homeAndroid 11 og nyere

important

Batteribeskyttelse

Mange enhedsproducenter introducerede indstillinger for batteribeskyttelse eller batteribesparelse i Android 6 og nyere enheder. Når denne funktion er slået til, slår den Anti-Phishing-funktionaliteten fra i ESET Mobile Security. På enheder, der har denne funktion, skal du oprette en undtagelse for at tillade, at Anti-Phishing-funktionaliteten i ESET Mobile Security fungerer, mens funktionen til batteribesparelse er slået til. Hvis du vil oprette en undtagelse, kan du finde flere oplysninger i producentens dokumentation til enheden.