Jeg har glemt pinkoden til min applås

Hvis du har glemt pinkoden til din applås, og du ikke har gemt et fingeraftryk på din enhed, har du to muligheder for at låse det låste program op afhængigt af dine indstillinger for Anti-Theft:

Hvis du har aktiveret funktionen Anti-Theft i ESET Mobile Security:

1.Åbn ESET Mobile Security.

2.Gå til funktionen Applås.

3.Skriv din pinkode. Tryk på Har du glemt din pinkode? midt på skærmen.

4.Hvis funktionen Anti-Theft er slået til, bliver du bedt om at skrive din adgangskode til ESET HOME. Skriv adgangskoden i feltet Adgangskode, og tryk på Enter.

5.Skriv din nye pinkode, og tryk på for at bekræfte den.

6.Skriv den samme pinkode igen for at bekræfte den. Tryk på , når du er færdig.

Hvis du ikke har aktiveret funktionen Anti-Theft, skal du fjerne ESET Mobile Security og installere det igen.