ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Applås

Applås giver dig sikker adgang til bestemte programmer (e-mails, beskeder, kalender osv.) med en pinkode eller et fingeraftryk. Applås forhindrer uautoriseret adgang til bestemte programmer, også selvom enheden er låst op.


example

Anbefaling

Slår tilladelser til Overlejring til (apps, der kan vises øverst) for ESET Mobile Security for at opnå bedre funktionalitet.

Sådan opretter du en applås på din enhed:

1.Tryk på Applås på hovedskærmen i ESET Mobile Security.

2.Tryk på Aktivér.

3.Tillad brugsadgangstilladelse, og klik på Fortsæt.

4.Skriv din pinkode for at låse programmer op.

5.Bekræft din pinkode ved at skrive den igen.

6.Tryk på et program for at låse det eller låse det op.

Konfigurer indstillinger for applås

Hvis du vil have adgang til indstillingerne for applås, skal du åbne menuen three_dots_menu i øverste højre hjørne og klikke på Indstillinger:

Lås nye apps – Når applås er aktiveret, og du installerer et nyt program på din enhed, bliver du spurgt, om du vil låse det nye program.

Lås appen igen – Du kan indstille applås til at låse et program, umiddelbart efter at programmet er lukket, når skærmen slukkes, eller i løbet af et minut.

Låstype – Du kan låse dit program ved hjælp af en pinkode eller et mønster.

Lås op med fingeraftryk – Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis der er gemt et bekræftet fingeraftryk på din enhed. Når indstillingen er aktiveret, kan du låse programmer op med det fingeraftryk, der er gemt på din enhed. Du kan stadig låse programmet op med pinkoden. Det kan du gøre ved at trykke på Brug pinkode, når du åbner et låst program.

Advarsel om indtrængende – Efter en række mislykkede forsøg på at låse op tager ESET Mobile Security et billede af den indtrængende. Billedet vises, næste gang det lykkes at låse programmet op.

Deaktiver applås

1.Gå til funktionen Applås i ESET Mobile Security.

2.Skriv pinkoden til applås.

3.Tryk på menuen three_dots_menu i øverste højre hjørne.

4.Tryk på Deaktiver.

night_mode_iconAktivér nattilstand

Du kan aktivere nattilstand på skærmen Applås for at gøre det mere behageligt for dine øjne ved at trykke på ikonet for nattilstand i hjørnet øverst til højre.