Lägsta systemkrav

För att kunna installera ESET Mobile Security måste Android-enheten uppfylla följande lägsta systemkrav:

Operativsystem: androidAndroid 6 (Marshmallow)  eller senare

Pekskärmsupplösning: minst 240 x 320 bildpunkter

PROCESSOR: 500+ MHz ARM7+

RAM-MINNE: 512+ MB

Internetanslutning

important

Undantag för stöd

Det finns inte stöd för dubbla SIM-kort och rootade enheter. Funktionerna för Anti-Theft och SMS- och samtalsfilter är inte tillgängliga i surfplattor som saknar stöd för samtal och meddelanden.

Android Go stöds inte

ESET Mobile Security kräver att Google Play-tjänster fungerar korrekt. ESET Mobile Security stöds inte på enheter utan Google Play-tjänster, till exempel vissa Huawei-enheter.

Anti-Theft-funktionen Betrodda SIM-kort är inte tillgänglig på CDMA-enheter.

Funktionaliteten varierar i viss mån beroende på OS-version.