Installation

Det finns tre sätt att installera ESET Mobile Security:

1.Google Play Butik – Öppna Google Play Butik-appen på Android-enheten och sök efter ESET Mobile Security (eller bara ESET):

google_play

2.QQ-kod – Skanna QR-koden nedan med en mobil enhet och ett QR-skanningsprogram:

QR_code_GP

3.Öppna ESET HOME-konto – Öppna ESET HOME och ladda ned ESET Mobile Security-installationsprogrammet till din enhet eller skicka det till en annan.

note

Meddelande:

Besök vår steg-för-steg installationsguide för visuella instruktioner (den här artikeln är inte tillgänglig på alla språk).

När ESET Mobile Security har installerats trycker du på Öppna för att starta startguiden.

För att kunna skydda din personliga information och Android-enhetens resurser behöver ESET Mobile Security åtkomst till enhetens funktioner och i vissa fall kunna styra dem. Se tabellen i den här artikeln i kunskapsbasen för utförliga förklaringar av varje typ av behörighet och hur den används (artikeln finns inte på alla språk).