Functies van de gratis en premium-licentie

Er zijn twee versies beschikbaar van ESET Mobile Security:

Gratis: basisfuncties zijn voor een onbeperkte periode gratis te gebruiken.

Premium: betaalde functies zijn geactiveerd tot uw licentie verloopt

In deze tabel staat aangegeven welke functies beschikbaar zijn in de Gratis versie en Premium-versie:

Gratis

Premium

Antivirus

Antivirus - automatisch scannen

Automatische updates van detectiemodules

App-vergrendeling

Antidiefstal - webportal

Antidiefstal - Simbescherming

Netwerk Scanner

Antiphishing

Oproepfilter

Veilig internetbankieren

Beveiligingscontrole

Beveiligingsrapport

Selecteer uw abonnementsperiode. U kunt kiezen voor facturering per maand of per jaar. En selecteer de versie van uw abonnementslicentie.

Licentietype

Licentiegebruik

Mobiel

U kunt de licentie gebruiken voor ESET Mobile Security op maximaal vijf Android-apparaten met ESET Mobile Security en ESET Smart TV Security onder hetzelfde Google-account.

Pc/Mac/mobiel

U ontvangt een ESET Internet Security-licentie die u kunt gebruiken om drie apparaten te beveiligen.

Eén licentieseat wordt automatisch toegewezen aan ESET Mobile Security op het apparaat waarop u de licentie hebt gekocht.

U kunt deze seat, net als bij een licentie voor mobiel, gebruiken om maximaal vijf Android-apparaten met ESET Mobile Security en ESET Smart TV Security onder hetzelfde Google-account te activeren.

note

Voorbeeld van licentiegebruik op mobiele apparaten

Sam maakt gebruik van een Android-smartphone, Android-tablet en Android TV smart-tv. Op al deze apparaten is Sam ingelogd met hetzelfde Google-account.

Sam heeft een abonnement voor Mobiel voor ESET Mobile Security gekocht via de smartphone. Na de aankoop ontvangt Sam een licentiesleutel op het e-mailadres dat is gekoppeld aan Sams Google-account.

Sam kan die licentie gebruiken om ESET Mobile Security te activeren op de Android-tablet. En ESET Smart TV Security op de smart-tv kan worden geactiveerd via ESET HOME of met de licentiesleutel.