Wizard Opstarten

Volg na de installatie de aanwijzingen op het scherm in de wizard Opstarten:

important

Machtigingen inschakelen voor ESET Mobile Security

Deze handleiding is gebaseerd op standaard Android-instellingen. Het machtigingsproces kan verschillen, al naargelang de fabrikant van uw apparaat.

1.Tik op Land en selecteer het desbetreffende land.

2.Tik op Taal en selecteer de taal die u wilt gebruiken.

3.Tik op Volgende en ga akkoord met de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het Privacybeleid.

4.Sta indien van toepassing de volgende opties toe en tik op Volgende.

Toestaan:ESET LiveGrid© ga voor meer informatie over het ESET LiveGrid©-feedbacksysteem naar het gedeelte Geavanceerde instellingen.

Analyses toestaan om onze producten beter te maken: ESET Mobile Security stuurt anonieme toepassingsinformatie (prestaties, operationele statistieken) waarmee wij onze toepassingen en services kunnen verbeteren. Als u meer wilt lezen over de informatie die we verzamelen, gaat u naar het hoofdstuk Privacybeleid.

Gegevensgebruik voor marketingdoeleinden toestaan

Ontvangst toestaan van promotiekortingen en productnieuws van ESET: u ontvangt nieuws in uw product en mededelingen over de nieuwste aanbiedingen van ESET.

5.Bekijk uw activeringsgegevens wanneer u ESET Mobile Security hebt geïnstalleerd via de downloadlink die naar uw e-mailadres is verzonden vanuit het ESET HOME-account. Tik op Doorgaan en volg de instructies om ESET Mobile Security te activeren met het ESET HOME-account. Als u niet akkoord gaat, tikt u op Weigeren en volgt u de onderstaande stappen.

6.Meld u aan bij uw ESET HOME-account om uw mobiele apparaat aan uw account te koppelen en ESET Mobile Security te activeren.

arrow_down_homeDoorgaan met Google.
arrow_down_homeDoorgaan met Apple.
arrow_down_homeQR-code scannen
arrow_down_homeAccount maken of aanmelden
arrow_down_homeOverslaan

7.De laatste stappen van de wizard Opstarten verschillen, al naargelang de Android-versie op uw apparaat.

arrow_down_homeAndroid 6–10
arrow_down_homeAndroid 11 en later

important

Batterijbescherming

Veel fabrikanten van apparaten hebben opties voor batterijbescherming of batterijbesparing geïntroduceerd in Android 6-apparaten en later. Wanneer deze functie is ingeschakeld, wordt de Antiphishing-functie uitgeschakeld in ESET Mobile Security. Op apparaten met deze functie moet u een uitzondering aanbrengen, zodat de ESET Mobile Security Anti-phishingfunctie blijft werken wanneer de batterijbesparingsfunctie wordt ingeschakeld. Raadpleeg de documentatie van de fabrikant van uw apparaat als u een uitzondering wilt aanbrengen.